HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei 3 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 1 személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Egy 27 éves helyi lakos közlekedett kerékpárral Törökszentmiklós belterületén 2022. november 22-én a délutáni órákban. A férfi a kerékpárja csomagtartóján szállított egy 23 éves lajosmizsei nőt. Haladása során a kerékpáros figyelmen kívül hagyta a részére kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát, behajtott a kereszteződésbe, ahol nekiütközött a védett úton közlekedő személygépkocsinak. A baleset következtében a kerékpáros és utasa elestek és – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtek.

A rendőri intézkedés során megállapítást nyert, hogy a kerékpáros alkoholos állapotban vett részt a közúti közlekedésben, míg utasa ellen a Kunszentmiklósi Járásbíróság lopás miatt elfogató parancsot bocsátott ki, ezért őt az egyenruhások őrizetbe vették.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek