PÁR MÁSODPERC

Ennyi elegendő ahhoz, hogy valaki sértetté váljon. A jászsági rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy pár pillanatra őrízetlenül hagyott táskát lopott el.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. november 22-én 16 óra 15 perckor, mert egy ismeretlen férfi a jászberényi kórház várójából – a sértett figyelmetlenségét kihasználva – eltulajdonította táskáját a benne lévő iratokkal és készpénzzel együtt. A feltételezett elkövető ezt követően bement a kórház mosdójába, majd kivett 31.500 forintot a táskából és a a pénzzel együtt sietve távozott.

A helyszínre küldött rendőrök a feltételezett elkövetőről kapott személyleírásnak megfelelő férfit igazoltattak Jászberény egyik utcájában, miközben a kórházba tartottak. Az intézkedés alá vont ruházatát átvizsgálták, melyben pontosan 31.500 forintot találtak. A 19 éves jánoshidai férfit az egyenruhások előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A jogsértő vallomásában a lopást elismerte. A rendőrök a készpénzt lefoglalták és a sértettnek visszaadták.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.