HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

 

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt napon a megye rendőrei 1 személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján, valamint 3 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy dabasi lakos közlekedett személygépkocsival 2022. november 7-én 9 óra 40 perckor Karcag belterületén. Haladása során a Püspökladányi út és Kálvin utca kereszteződéséhez érve az "Állj! Elsőbbségadás kötelező" jelzőtábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget a jobbról érkező járműnek és összeütköztek. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a védett úton közlekedő gépjármű utasa könnyű sérülést szenvedett.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy mindig tartsák be az elsőbbségi szabályokat! A kereszteződésbe csak akkor hajtsanak be, ha meggyőződtek arról, hogy az elsőbbséget megadták vagy megkapták!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14