CSALÁDI NAP A TAKÁCS PÉTER UTCAI ÓVODÁBAN

A Takács Péter utcai Óvodában családi napot, évzárót és pünkösdölőt tartottak. Posztósné Kovács Éva tagóvoda-vezetőt kérdeztük a részletekről.

Nagy örömmel készültek az ovisok erre a napra, hiszen az előző években ezt a rendezvényt nem tudták, vagy csak szűk körben tudták megtartani.
Ebben a nevelési évben már fogadhatták a szülőket is, így a hagyományos pünkösdölő műsort egy ovi-rocky követte, ahol már a szülők együtt táncoltak a gyerekekkel.
Az óvodapedagógus szerint nagyon rossz volt az előző években, hogy a szülőket nem tudták fogadni az óvodában. Igaz, hogy személyes kapcsolatban voltak és beszámoltak nekik és ők is elmondták mi van a gyermekükkel, de egészen más az óvoda hangulata, sokkal családiasabb most.
A pünkösdölő után évzáró is volt, szeptemberben 10 kisgyermek megy iskolába, nekik már megvolt a ballagási ünnepségük. Az évzáró ünnepséget gyermeknappal kötötték össze, volt csillámtetoválás és sok játék.
Az iskolába menő gyermekeket jól felkészítették az óvodapedagógusok, akik fájó szívvel de mégis örömmel engedték el a kicsik kezeit és kívántak nekik sikeres iskolai éveket.
Az itt maradt ovisoknak a nyári nyitva tartás idején is nagyon sok programot szerveznek majd.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek