Print this page

A Karcagi Szakképzési Centrum Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium Ballagása

A Karcagi Szakképzési Centrum Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium 81 végzőse vett április 29-én búcsút az alma matertől, diáktársaitól, tanáraitól.

Az iskola udvarán tartott ünnepségen szép számban voltak jelen szülők, hozzátartozók, hiszen most újra hagyományos módon lehetett megtartani a ballagást.

A ballagtató osztályok szépen feldíszítették a végzősök termeket, a folyosókat és az udvart is.

Az iskola képzési profiljának megfelelően, voltak a ballagók között vannak érettségizők, szakmunkások és második szakmás képzésen résztvevők is.

A végzős gyakorló ápolókat, az érettségire felkészítő osztályba járókat, a gépi forgácsolókat, a hegesztőket, az eladókat, a pincéreket, a szakácsokat, az asztalosokat, a festő-mázoló-tapétázókat, a gépi forgácsolókat és az irodai titkárokat Egediné Jobbágy Gizella, az 5/13. Gy - gyakorló ápoló osztály osztályfőnöke búcsúztatta.

Az ünnepi műsor után Facsar András igazgató és Fodor Csaba, az iskolai alapítvány elnöke jutalmakat, elismeréseket adott át tanulmányi, sport és közösségi munkáért. A gyakorlati képzőhelyek vezetői is több diáknak adtak át elismerést az eredményes gyakorlati munkáért.

Image Gallery