BEFEJEZŐDÖTT AZ IPARTERÜLET INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZTÉSE

A fejlesztés eredményeként meglévő csarnok felújítására került sor

A Nagykunsági Környezetvédelmi, Területfejlesztési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program TOP-1.1.1-15-JN1-2016-00010 azonosító számú „Iparterület infrastrukturális fejlesztése” című pályázat keretében 120,00 millió forint vissza nem
térítendő európai uniós támogatásban részesült.

A fejlesztés eredményeként meglévő csarnok felújítására került sor

A Nagykunsági Környezetvédelmi, Területfejlesztési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságsikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program TOP-1.1.1-15 "Felhívás ipari parkok, iparterületek fejlesztésére" tárgyú pályázati felhívásra, amelynek eredményeként a 120,00 millió forint vissza nem térítendő Európai Uniós forrás jelentős mértékben hozzájárult a meglévő csarnok felújításához.
A fejlesztés eredményeként az iparterületen lévő csarnok felújítására került sor,a hozzá kapcsoplódó szociális blokk, illetve irodák kialakításával. Ezen kívül beszerzésre került egy új tehergépjármű mosó berendezés. A fejlesztés lehetővé tette új vállalkozások betelepülését.
A fejlesztések eredményeként cél a versenyképes és növekedésre képes vállalkozások fejlesztése és új piacokra, illetve egymás piacaira történő bevezetése a karcagi kistérségben, valamint egy – jelenleg a térségben hiányzó – tevékenység bevezetése.


A projekt 2017. szeptember 6-án indult és a terveknek megfelelően 2021. december 31-ig megvalósult. A Széchenyi 2020 programnak köszönhetően a csarnok felújításával a Környezetvédelmi, Területfejlesztési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság megújult környezetben látja el feladatait.
A projektről további információkat a www.karcag.hu oldalon olvashatnak.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek