KIADVÁNYOK KÉSZÍTÉSÉRE LEHET PÁLYÁZNI

KIADVÁNYOK KÉSZÍTÉSÉRE LEHET PÁLYÁZNI

KIADVÁNYOK KÉSZÍTÉSÉRE LEHET PÁLYÁZNI

A Nagykun Hagyományőrző Társulás pályázati felhívása kiadványok támogatására

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS!
A Nagykun Hagyományőrző Társulás pályázati felhívása kiadványok támogatására A pályázat kiírója: a Nagykun Hagyományőrző Társulás.

A pályázat célja: a Nagykunsághoz, nagykunokhoz kötődő témájú kötetek 2022. évi megjelentetési költségeinek támogatása.

A pályázók köre: a társult önkormányzatok (Berekfürdő, Karcag, Kenderes, Kétpó, Kisújszállás, Kuncsorba, Kunhegyes, Kunmadaras, Kunszentmárton, Mesterszállás, Mezőtúr, Túrkeve) illetékességi területén működő, bejegyzett civil szervezetek, továbbá intézmények, magánszemélyek.

Pályázati keretösszeg: 500.000 Ft Elnyerhető támogatási összeg: maximum 200.000 Ft, de a rendezvény teljes költségének maximum 50%-a.

A pályázat benyújtásának (postára adásának) határideje: 2022. március 29. A pályázatok elbírálásának határideje: 2022. április 29.

A pályázat benyújtásának módja: az e célra készített pályázati adatlapon történhet, amely átvehető a társult önkormányzatok polgármesteri hivatalaiban, vagy letölthető a www.kisujszallas.hu honlapról.

A pályázat benyújtásának helye: Kisújszállás Város Önkormányzata, 5310 Kisújszállás, Szabadság tér 1. A borítékon fel kell tüntetni: NHT Pályázat 2022. évi kiadvány támogatására.

Karcag Városi Önkormányzat

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14