Karcagig épülhet tovább az M4-es autóút

Karcagig épülhet tovább az M4-es autóút

F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő, egyeztetett dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszterrel az M4-es út építésének folytatásáról.

F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő, a Tisza-tó miniszteri biztosa a közösségi oldalán osztott meg csütörtök reggel egy fotót arról, hogy egyeztetett dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszterrel az M4-es út építésének folytatásáról.

F. Kovács Sándor, a Fidesz országgyűlési képviselője, egy az Országházban készült fotót tett közzé közösségi média oldalán, amely alá ezt írta: Felkészül Fegyvernek, Kenderes, Kisújszállás és Karcag.

F. Kovács Sándort, telefonon nyilatkozott a Karcag TV nek.

,,Ma reggel dr. Palkovics László miniszter úrral áttekintettük az M4-es út folytatását és megegyeztünk abban, hogy az folytatódni fog Fegyvernek, Kenderes, Kisújszállás, Karcag irányába. Erről már korábban megtörténtek az egyeztetések. Reggel átnéztük a terveket, s azt, hogy milyen engedélyek hiányoznak még. Ha ezek sürgősen beszerzésre kerülnek, a legrövidebb időn belül folytatódhat az M4-es építése – mondta az országgyűlési képviselő

,, A közbeszerzési eljárás lefolytatásán túl sok egyéb tényező – például az energiaválság, az orosz háború – is befolyásolja azt, de remélhetőleg idén elkezdődhet az útépítés – válaszolta F. Kovács Sándor.,,

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek