Print this page

ÚJABB ADOMÁNYT KAPOTT A KÓRHÁZ

Újabb adományt kapott a karcagi Kátai Gábor Kórház a Nexus Közösség és a Biopeti Kft közös szervezésében. A kórház dolgozói számára az egészségescsomagokból és maszkokból álló felajánlást Nagyné László Erzsébet főigazgató asszony vette át és köszönte meg.

-Ezzel az alkalommal nem csupán a külső védekezésre, mint például a maszkok használatra és a kézfertőtlenítésre szerettük volna a hangsúlyt fektetni, hanem a kórházi dolgozók immunerősítésére is, hogy a szervezetük ellenállóképessége erős maradhasson, a vírus okozta behatásokkal szemben.

 

Célunk elérésében partnerekre, barátokra találtunk, a Nexus Közösség segítségével - tudtuk meg Horváth Andrea Klaudiától a Fűben-fában Biopatika munkatársától.

Egészséges italok és vitaminok kerültek átadásra a frontvonalban dolgozók számára, ezzel is támogatva munkájukat ezekben a vészterhes időkben.

 

Mint megtudtuk, a jövőben is folytatódni fog az együttműködésük, hogy tovább képviselhessék az általuk is vallott értékeket, amelyek Karcag városához, a karcagi emberekhez kötik őket.

 

Több fórumon is jelen vannak egészen az óvodás kortól megkezdve az idősekkel bezáróan, hiszen az egészségtudatos magatartás és az egészségre nevelés a fő helyen szerepel a termékeik népszerűsítése terén is.