FÉLÉVET ZÁRTAK A KARCAGI ÁLTALÁNOS ISKOLÁKBAN

Kimagasló félévet zárt az KÁAMI most már a farsangra készülnek.

A pedagógusok január 28-ig tájékoztatták a szülőket a gyermekek eredményeiről. Plósz Csilla elégedett a három tagintézmény és a pedagógusok munkájával.
A szülőket a Kréta naplóban tájékoztatják folyamatosan, bár ez időigényes, de a pedagógusok szépen vették az akadályokat. A szülők időben megkapták az értékelést gyermekük félévi munkájáról.
A két általános iskolai tagintézményben vannak olyan tanulók, akik nem igazán tudták megfelelően teljesíteni az első félévet, ők év végéig javíthatnak. A művészeti iskolába járó gyermekek eredményesek, mutatják ezt a szülőknek szóló videós bemutatók Illetve a tanszaki hangversenyek.
A második félévben lesznek tanulmányi versenyek és nagy kihívás az általános iskolai tagintézményekben a kompetenciamérés, ami idén digitális formában fog megvalósulni.

Második félévben a művészeti iskolában kerül megrendezésre a III. Jász Nagykun Szolnok Megyei Vonósverseny a Szolnoki Pedagógiai Oktatási Központ illetékességi területébe tartozó művészeti iskolák növendékei részére. Február 28-ig lehet jelentkezni.
Az általánosokban a farsang időszaka kezdődik, ezek a korlátozások miatt osztályszinten kerülnek megrendezésre.

Tavasztól pedig az udvari programok köre az igen széles lesz a sportjátékoktól a különböző udvari társasjátékokig. Ha enyhül a pandémia, egyre több rendezvényt, programot tudnak a szabadban megtartani majd az iskolákban.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14