Print this page

A MAGYAR KULTÚRA NAPJA

A Déryné Kulturális Központban emlékeztek meg a magyar kultúra napjáról.

A magyar kultúra napja alkalmából az Emberi Erőforrások Minisztere Pedagógus Szolgálati Emlékérmet adományozott és „Kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként” Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetésben részesítette Zbiskó Zoltán Lászlóné zongoratanárnőt.


A magyar kultúra napja alkalmából az Emberi Erőforrások Minisztere Pedagógus Szolgálati Emlékérmet adományozott Nagy Jánosné tanárnő részére.


A Karcag Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Karcag Város Kultúrájáért Díjat a város érdekében végzett kiemelkedő nevelő-oktató munka elismeréseként adományozta Balajtiné Sütő Margit, a Madarász Imre Egyesített Óvoda óvodapedagógusa részére.


A Karcag Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Karcag Város Kultúrájáért Díjat a város érdekében végzett kiemelkedő nevelő-oktató munka elismeréseként adományozta Pallagi Bernadette, a Györffy István Katolikus Általános Iskola pedagógusa részére.


A Karcag Városi Önkormányzat Képviselő-testülete, a Karcag Város Kultúrájáért Díjat a város érdekében végzett kiemelkedő nevelő-oktató munka elismeréseként adományozta Török Csilla a Karcagi Általános iskola és alapfokú művészeti iskola intézményvvezető helyettese részére.


A Karcag Városi Önkormányzat Képviselő-testülete, a Karcag Város Kultúrájáért Díjat a város érdekében végzett kiemelkedő nevelő-oktató munka elismeréseként adományozta Poórné Tassi Ildikó, a Karcagi Nagykun Református Gimnázium és pedagógusa részére.


A Karcag Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a város művelődése, művészeti élete érdekében végzett kimagasló munkájának elismeréseként a Karcag Város Kultúrájáért Díjat adományozta Bartha András fafaragó népi iparművész, magyarnóta énekes részére.


A Karcag Városi Önkormányzat a Karcag Város Sportjáért Díjat adományozta Jobbágy Gergő László pedagógus, kézilabda edző részére.

Image Gallery