Print this page

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei két személyt fogtak el az ellenük elrendelt körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei két személyt fogtak el az ellenük elrendelt körözés alapján.

Egy jászalsószentgyörgyi lakos közlekedett személygépkocsival Szolnok belterületén 2022. január 17-én 13 óra 15 perc körül. A sofőr egy útkereszteződésben balra kívánt kanyarodni, azonban – az elsőbbségadás kötelező közúti jelzőtábla figyelmeztetése ellenére – nem biztosított elsőbbséget a védett úton haladó járműnek és összeütköztek. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, azonban a gépkocsikban anyagi kár keletkezett.

Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét az elsőbbségi szabályok betartására. Kérjük, hogy az útkereszteződéseknél fokozott körültekintéssel és figyelemmel vezessenek! Csak akkor haladjanak be a kereszteződésbe, ha az elsőbbséget megadták, vagy megkapták!

Egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost ellenőriztek a rendőrök Kisújszállás belterületén, 2022. január 17-én a déli órákban. Az egyenruhások megállapították, hogy a sofőr úgy ült volán mögé, hogy érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A járőrök előállították a jogsértőt a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették. A rendőrkapitányság engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt folytat eljárást.