Telitalálat volt az ötöslottón, ezek a nyerőszámok

Telitalálatot ért el az ötöslottón egy szerencsés játékos az idei második játékhéten, a nyeremény összege 22 hét halmozódás után 3,34 milliárd forint - tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. az MTI-t szombaton.

A január 15-i sorsoláson a 21, 49, 53, 59, 79-es számokat húzták ki.

A közleményben ismertetik: a nyertesnek a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél.

A 100 millió forintot meghaladó nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható.

A szerencsés játékos telefonon történő jelentkezése során először a lottótársaság munkatársa a szelvényen lévő információk alapján meggyőződik arról, hogy valóban a nyertes jelentkezett-e. Ezután kerülhet sor a legszigorúbb egészségügyi protokollok betartása mellett a személyes találkozásra, amelynek keretében megvizsgálják az eredeti szelvény érvényességét. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődik a kifizetési eljárás.

A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik - közölte a Szerencsejáték Zrt.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek