FEJLESZTÉSEK TISZASZENTIMRÉN

 

Koczurné Tóth Ibolya tiszaszentimrei polgármester a Magyar Falu Programban megvalósult beruházásokról, fejlesztésekről beszélt a Karcag Televíziónak.

Konkrét fejlesztések melyek voltak a településen a magyar falu program keretei között?

- 2009-től éltünk a Magyar Falu Program pályázati lehetőségeivel. A legelső, amire pályáztunk, járda volt, az Ady Endre úton járdát építettünk. Felújítottunk két utat a piac közt, és a Bajcsy-zsilinszky út közötti útszakaszt, pályáztunk a művelődési ház kazáncseréjére, programra, a tanyagondnoki szolgálat tanyabuszt kapott. óvodakerítésre, fogorvosi eszközökre. Ezek már mind megvalósult fejlesztések voltak, illetve pályázatok, közterületek karbantartását szolgáló eszközökre, teljesség igénye nélkül. Olyan 46,4 millió forint összegben pályáztunk ezekre a területekre.

Jelenleg folyamatban lévő fejlesztések: Kettő szolgálati lakásnak a felújítása van folyamatban, és e héten kedden kezdődött a Hadház út felújítása. Ezek a konkrét fejlesztések, melyeket megvalósítottunk az elmúlt két évben. Ha ezt így összesítem, olyan közel 90 millió forintról beszélhetünk.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek