Egyeztetés a Nagyvénkertben

Egyeztetés a Nagyvénkertben

Egyeztetés a Nagyvénkertben

Dr. Kanász- Nagy László önkormányzati képviselő, a körzetében felmerült problémákról, kérésekről tájékoztatta a Nagyvénkertben Molnár Pált, a Városgondnokság vezetőjét és Szepesi Tibor polgármestert.

A bejáráson a Nagyvénkerti lakótelep szépítésének, fejlesztésének kérdésével is foglalkoztak, mert mint a képviselő fogalmazott, a külterületi része lelakottnak mondható. Nagyon szép a kosárlabdapálya, a város dísze, nagyon szeretik használni a fiatalok, de egyéb szórakozási, játéklehetőség nincs. Erről is szó volt, valamint az infrastrukturális problémákról.

Sok csapadékvíz-elvezetési probléma van akár az utakon, akár az épületegyüttes környezetében, ezeket ki kell javítani, valamint a nagy parkos részt kicsit élhetőbbé, lakhatóbbá tenni. Ehhez keresi majd a jövőben az önkormányzat a pályázati forrásokat éppúgy, mint a személygépkocsi parkolások gondjára, illetve a lakók szeretnének több garázst is ide.

E mellett a több utcát érintő csapadékvíz elvezetés megoldásának lehetősége, játszótér, szabadidőpark építése és a bérházak közötti túlnőtt fák kérdése és tereprendezése is szóba került. Utóbbinál a lakók kérését is figyelembe veszik majd a szakszerűség mellett.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek