RENDŐRKÉZEN RABLÁS MIATT KÉT FIATALKORÚ

A karcagi nyomozók őrizetbe vettek két helyi fiatalt, akik megverték a sértettet, és elvették a táskáját a benne lévő készpénzzel.

Egy karcagi lakos tett bejelentést a rendőrségen, hogy 2021. április 16-án, az esti órákban ismeretlen személyek megjelentek a házában, és több alkalommal megütötték, majd a derekán lévő övtáskáját – a benne lévő 15 000 forint készpénzzel – elvitték.

Adatgyűjtés során a rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két helyi fiatalt, akiket a Karcagi Rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak. A terheltek beismerő vallomást tettek, és elmondták, hogy a pénzt elköltötték, a táskát pedig elégették. A nyomozók a két jogsértőt őrizetbe vették. A megalapozott gyanú szerint a két terhelt a rablást megelőzően 1-2 órával az utcán is bántalmazta a sértettet, akit minden előzmény nélkül több alkalommal ököllel megütöttek.

A Karcagi Rendőrkapitányság rablás bűntett, valamint garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek