Más-kép/ Te is közénk tartozol

Nagy-Ferenczi Mirella a Más-kép/ Te is közénk tartozol rajzversenyen különdíjat nyert


Nagy-Ferenczi Mirella ebben a tanévben a városi Más-kép/ Te is közénk tartozol rajzversenyen külön díjban részesült.

Nagy-Ferenczi Mirella iskolánk 2. osztályos tanulója. A tanulás mellett szívesen vesz részt tanulmányi, művészeti versenyeken. Ebben a tanévben a városi Más-kép/ Te is közénk tartozol! rajzversenyén Külön díjban részesült.

A Györffy Galéria pályázatára beadott Szőlőshalom makettjével arany minősítést ért el, amit unokatestvérével együtt készített. A tél folyamán jelentkezett a Hebe Kft. Adventi készülődés egy hónapos projektversenyére. A négy héten keresztül tartó versenyen sok érdekes, izgalmas kihívást teljesített Mirella. A komplex, sokrétű, kreativitást és kitartást igénylő feladatokat napról-napra oldotta meg, készítette el édesanyja segítségével. Az országos szintű megmérettetésben 3. helyezést ért el.

Szabadidejében nagymamája nyomdokaiba lépve a kutyatenyésztés, a kutyakiképzés tudományát is igyekszik elsajátítani. Két éve versenyzik önállóan. Az első megmérettetése 2019. ápr. 24. Jászberényben volt az Őrző-védő CAC kutyakiállításon erdélyi kopójukkal, Arannyal.Itt III. helyezést ért el.

Ebben a tanévben a járvány miatt sajnos csak ősszel tudtak kutyakiállításra menni. 2020. szeptember 5-én Jászberény CAC Best In Show gyermek-kutyapár programjában Szambával, az akkor másfél éves német juhász kutyájukkal III. helyezést ért el. Ez a program a gyermek 9 éves koráig ad lehetőséget, hogy a bírói kar előtt bemutathassa kutyáját, mind mozgásban, mind standard állításban. Jeleskedett még a Hajdúdorog CAC - Török János Emlékkiállításon 2020. szeptember 12-én, ahol III. helyezést, a Szolnok III."Tiszavirág Winner" CAC kiállításon 2020.október 24-én IV. helyezést ért el.
Nagyon büszkék vagyunk Rád Mircsi! Gratulálunk!
Szabó Edit osztályfőnök

Győrffy István Katolikus Általános Iskola

Karcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek