ELŐRE HOZTÁK A KARBANTARTÁSI MUNKÁKAT

Megszépül a MIEÓ Táncsics krt. 19-es óvodája, hiszen itt is előrehozták a nyári karbantartási munkákat - tudtuk meg Kunné Nánási Mónika intézményvezető-helyettestől.

Lefestése kerültek az udvari játékok, lemeszelték az óvodaépület lábazatát, illetve a virágoskert és a veteményeskert karbantartása és felújítása is megtörténik a következő napokban. Az óvodából két óvodapedagógus kapcsolódott be a Karcagi óvodások tarka-barka perceibe, Ildikó óvó néni zenei területen tevékenykedik, Rózsika óvó néni mozgásos valamint mese, vers tevékenység területbe kapcsolódik be. A zárt facebook csoportban a szülők visszajelzései alapján elmondható, nagy örömmel vették, hogy beindult ez a tarka-barka percek, így még tartalmasabbá tudják tenni az otthonlétet gyermekeikkel. Az ősztől 48 gyermek megy az oviból iskolába - sajnos most a ballagás elmarad -, nekik külön feladatokat is adnak, melyet a szülőkkel oldanak meg a kicsik. Hamarosan az is kiderül, hogy hány új ovis érkezik ide ősztől.

  • Jelenleg gyermekzsivajtól csendes az épület, mindössze két csoportban 10 kisgyermeket látnak el a kolléganőim, akiknek igyekeznek minél tartalmasabbá tenni ittlétüket olyan tevékenységekkel, amelyek a fejlesztésüket szolgálják, illetve szebbé teszik napjaikat ebben az átmeneti időben is -mondja Kunné Nánási Mónika.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14