Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei hat ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá két személyt fogtak el az ellenük kiadott körözés alapján.

Egy abádszalóki lakos közlekedett tehergépkocsival, a 4. számú főúton, Szolnok irányába, 2021. április 12-én a reggeli órákban. A sofőr haladása során elveszítette uralmát járműve irányítása felett, letért az útpadkára, és a menetiránya szerinti bal oldali vízelvezető árokba csapódott. A baleset következtében a sofőr sérülést nem szenvedett, a tehergépkocsiban anyagi kár keletkezett.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Szolnokon, a Dr. Sebestyén Gyula körúton 2021. április 12-én az esti órákban, amikor járműve elé, jobb oldalról egy őz ugrott ki a bozótosból, amit a sofőr autójával elütött. Az ütközés következtében az őz elpusztult, a személyautóban anyagi kár keletkezett.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.