Print this page

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá kettő ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy helyi lakos közlekedett tehergépkocsival Kisújszállás belterületén, 2021. március 29-én a kora délutáni órákban. A sofőr haladása során – az „Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtábla ellenére – nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező személygépkocsi vezetőjének, ezért összeütköztek Az ütközés erejétől a tehergépkocsi felborult. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Nyomatékosan felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét az elsőbbségi szabályok betartására! Kérjük, hogy az útkereszteződéseknél fokozott körültekintéssel és figyelemmel vezessenek! Csak akkor haladjanak be a kereszteződésbe, ha az elsőbbséget megadták, vagy megkapták!

…hogy mindenki hazaérjen!