Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

 

Az elmúlt napon a megye rendőrei két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy nagykörűi lakos közlekedett személygépkocsijával a 3224-es számú úton Nagykörű irányából Szolnok felé 2021. március 24-én 6 óra körül. A 44 éves férfi haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatban megcsúszott a gépjárművel, lehaladt az úttestről, majd az árokba hajtott és az autó az oldalára borult. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a sofőr 8 napon belüli, míg utasa súlyos sérülést szenvedett.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét, hogy a mindenkori út-, látási, időjárási, és forgalmi viszonyoknak megfelelően válasszák meg a gépjárművek sebességét! Ezzel nemcsak önmagukra, hanem a többi közlekedőre, valamint utasaikra is figyelemmel lesznek, és felelősségteljes viselkedésükkel tragédiát előzhetnek meg.

…hogy mindenki hazaérjen!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.