Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt napon a megye rendőrei két ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Egy rákóczifalvi lakos közlekedett motorkerékpárral 2021. február 27-én 16 óra körül Szolnok belterületén, amikor egy előtte, vele azonos irányba haladó - hat járműből álló - gépkocsioszlop előzésébe kezdett. A manőver végrehajtása közben észlelte, hogy az oszlopban harmadikként haladó személygépkocsi balra kíván kanyarodni, megijedt és vészfékezés közben elesett. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján - a motorkerékpár vezetője nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A tavaszias időjárás beköszöntével megjelentek közútjainkon a motorkerékpárral közlekedők, ezért felhívjuk minden közúti közlekedésben résztvevő figyelmét, hogy kölcsönös odafigyeléssel és fokozott körültekintéssel vegyenek részt a forgalomban.

Hogy mindenki hazaérjen…

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek