Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított, járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 33 éves újszászi lakos ellen. A férfi 2021. február 13-án, éjfél körüli időben közlekedett személygépkocsival Újszász belterületén, amikor a rendőrjárőr intézkedés alá vonta. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, valamint megállapítást nyert, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezett, ezért a Szolnoki Rendőrkapitányságra előállították.

Kérjük, hogy a szeszes ital fogyasztására figyeljenek oda! Csak akkor igyanak alkoholos italt, amikor már biztosan tudják, hogy nem fognak autót vezetni! Amennyiben nem tudnak hogy hazamenni, kérjék meg egy rokonukat, szomszédot, kollégát vagy ismerőst, hogy segítsenek megoldani a közlekedést. Ezzel nemcsak önmagukra, hanem a többi közlekedőre is figyelemmel lesznek, és felelősségteljes viselkedésükkel nagyobb tragédiát előzhetnek meg!

...hogy mindenki hazaérjen!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.