Több baleset is történt a hétvégén

A hétvégén több baleset és tűzeset is munkát adott a megye tűzoltóinak.

 

Kigyulladt egy száz négyzetméteres nyitott szín, amelyben szénát és terményt tároltak, péntek délelőtt Jánoshidán, a Berek utcában. A tűzesethez a jászberényi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik egy vízsugár segítségével eloltották a lángokat.

Árokba hajtott egy személygépkocsi Jászboldogháza térségében, a 3125 számú főúton, pénteken az esti órákban. A balesethez a jászberényi hivatásos és a jászboldogházai önkéntes tűzoltók vonultak. A kiérkező egységek áramtalanították a járművet. A helyszínre kiérkeztek a mentők és a rendőrség is.

Árokba borult és a tetején állt meg egy személygépjármű Szolnok térségében a 32-es főúton, szombaton az esti órákban. Az esethez a szolnoki hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet, továbbá biztosították a helyszínt. A helyszínre mentők és a rendőrség is kiérkezett. A munkálatok ideje alatt félpályán haladt a forgalom.

Felborult egy gépkocsi a 4-es főút 118-as kilométerszelvényénél, Törökszentmiklós térségében, vasárnap az esti órákban. A vezető a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt el tudta hagyni a járművet. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, az érintett útszakaszt félpályán a munkálatok végéig lezárták.

Árokba borult egy gépkocsi és a tetején állt meg a 32-es főút 68-as kilométerszelvényénél, Szolnok térségében, vasárnap kora délután. A balesethez a szolnoki hivatásos tűzoltók vonultak, akik feszítővágó berendezéssel kezdték meg az utasok kiszabadítását a járműből. A balesethez a mentők és a rendőrség is kiérkezett. A járműben két fő utazott, akik sajnos a baleset következtében életüket vesztették.

Izzást és füstölést tapasztaltak egy lakóházban Tiszaszentimrén, a Bem utcában, vasárnap kora délután. Az esethez a tiszafüredi hivatásos és az abádszalóki önkormányzati tűzoltók vonultak, akik egy vízsugár segítségével megszüntették az izzást, majd átvizsgálták az épületet. Az ingatlanban összesen öt fő lakott, akiknek az önkormányzat ideiglenes szállást biztosított.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek