Mezőőri járulék

A Karcagi Polgármesteri Hivatal Aljegyzői Iroda Hatósági Csoportjának felhívása következik a mezőőri járulékkal kapcsolatban

 

A 2021 évi mezőőri járulék megállapításához a Karcag közigazgatási területén termőföldet művelő természetes személyek és jogi személyek, vagy jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságok a használati jogosultságukat igazoló dokumentumokat, nyilatkozatot amennyiben az adatokban változás történt az elmúlt évhez viszonyítva legkésőbb 2021. február 5-ig dobják be a Karcagi Polgármesteri Hivatal aulájában elhelyezett urnába, vagy postai úton küldjék meg a Karcagi Polgármesteri Hivatal Aljegyzői Iroda Hatósági Csoport 5300 Karcag, Kossuth tér 1. címre.


Az ügy-intézés megkönnyítése érdekében kérjük, hogy a borítékra minden esetben írják rá: „Mezőőri járulék.” Felhívjuk figyelmüket, hogy a határidő lejárta után érkező változásbejelentéseket a Karcag Város Mezei Őrszolgálatáról szóló 14/2013. (V.31.) önkormányzati rendelet értelmében a tárgyévet követő kivetésnél vesszük figyelembe.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek