Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.


A megye rendőrei az elmúlt napon hét személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.
Egy zagyvarékasi lakos közlekedett személygépkocsival 2021. január 26-án 7 óra körül Szolnok belterületén, amikor egy kereszteződésben a személygépkocsi bal első részével elütött egy, a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó szolnoki lakost, aki a fényjelző készülék tilos jelzését figyelmen kívül hagyva lépett az úttestre. A baleset következtében a gyalogos – az elsődleges orvosi vélemény alapján – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.


Kérjük a forgalomban gyalogosan vagy gépjárművel résztvevőket, hogy a kijelölt gyalogos-átkelőket mindig fokozott figyelemmel és körültekintéssel közelítsék meg és mindig tartsák be a forgalmat irányító fényjelző készülékek jelzéseit.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14