Majális Karcagon

Az idei majális is két helyszínen, az erdei tornapályán és a főtéren zajlott.

Az erdei tornapályán a Kötöny Népe IV. Nagykun Íjfeszítő Viadalra érkezett 250 versenyzőt Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke köszöntötte és kívánt sikeres célokat ezen a napon. A Kötöny népe íjászainak szervezésében egy vezérfogadást is láthattak a versenyre érkezők, majd a közös nyílzápor után kezdetét vette a verseny, ahol gyerekektől az idősebb korosztályig voltak íjászok.

A főtéren Jó ebédhez szól a nótával kezdődött a program, ahol Kolostyák Gyula és Kovács Marika énekelt, kísért Barkóczi Zoltán. A Sáray Band szórakoztató műsora után a Dalma Dance Club mazsorettesei következtek. A Pom-pom együttes gyerek dalai után Kocsis Tibor adott koncertet, a napot pedig a karcagi Hystori együttes koncertje zárta.


A kirakodóvásárban anyák napi ajándékot és kézműves termékeket is lehetett vásárolni, a Bengecseg Alapítvány szervezésében pedig akár kenyérlángost is süthettek a gyerekek és a felnőttek vagy kipróbálhatták a csigacsinálást, járhattak gólyalábon vagy kézműveskedhettek is. A hungarikum karcagi birkapörköltet is sokan megkóstolták. képek: infokarcag.hu

  • Friss hírek

  • Populáris