Sportolók köszöntése

Karcag Város Önkormányzata Oktatási, Kulturális és Sportbizottsága kihelyezett ülése

keretében március 3-án pénteken a városháza dísztermében kilencvenhét, az országos versenyeken kiválóan szereplő karcagi sportolót köszöntöttek.

A kibővített bizottsági ülést Szepesi Tibor, az OKSB elnöke vezette le. A sportolókat, valamint felkészítőiket, edzőiket és a sportvezetőket immár 11. alkalommal köszöntötte a város.

- Igazán büszkék és boldogok vagyunk, hogy ebben az évben is ilyen szép számban gyűlhettünk össze – mondta Dobos László polgármester. Örülök, hogy közel száz sportoló végzett az elmúlt évben megyei és országos versenyek 1-6 helyein.

A helyezésekben nagyon sok munka van a sportolók részéről. Nem könnyű egy rangos versenyen győzni, hiszen tudjuk nagyon jól, hogy sok esetben mennyire apró dolgon múlik, hogy valaki első, második vagy ötödik lesz.

Kívánom, hogy ez az erő, kitartás, akarat meglegyen az életetek végéig - mondta a városvezető, aki megköszöntő a felkészítők, edzők munkáját, s a szülőknek a támogatást.

A köszöntő után a KÁIAMI diákjai és tanárai adtak műsort, majd Dobos László és Pánti Ildikó önkormányzati képviselő ajándék pólót adott át a helyezetteknek és felkészítőiknek.

  • Friss hírek

  • Populáris