Három tűz, két műszaki mentés

Ez volt a tegnapi nap, számokban.

 

Tűz volt egy szünetmentes tápegységek és akkumulátorok elhelyezésére szolgáló helyiségben tegnap hajnalban Szolnokon, egy Gyökér utcai üzem területén. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói bontották meg az érintett berendezés burkolatát, majd eloltották a tüzet.

Kátyúba hajtott és kilyukadt az olajteknője egy személygépkocsinak tegnap délután Kengyelen, a Dózsa György úton. A tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók felitató anyagot szórtak a mintegy háromliternyi olajra.

Összehordott szemét égett egy használaton kívüli malomépületben tegnap délután a szolnoki Véső utcában. A száz négyzetméter alapterületű helyiség negyedében voltak lángok. A szolnoki hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Beizzott a lerakódott korom egy kályha kéményében tegnap délután a tiszakürti Bozó Mátyás utcában. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók a tisztítónyíláson keresztül távolították el az izzó szennyeződéseket a kémény belsejéből, amit aztán egy vízsugárral eloltottak. Az egység a padlást is átvizsgálta, illetve hőkamerával ellenőrizte a kémény hőmérsékletét.

Lesodródott az útról egy személygépkocsi tegnap délután Túrkeve és Mezőtúr között. Az autóból kismértékben szivárgott hűtővíz és üzemanyag. A túrkevei önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet majd visszavontatták az útra.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek